2014. július 28.

Cursillo 2014. Püspökszentlászló

SDG

   Igen. Többek között erre is a cursillo tanított meg minket, hogy szinte automatikusan, mosolyogva, e három betűt válaszként felhasználva hárítsuk el azokat a magasztalásokat, amiket olyan dolgokért kapunk, melyekhez tevőlegesen volt talán némi közünk, de tudjuk, hisszük, hogy az Ő segítsége nélkül bizony eleve kudarcra lettünk volna ítélve.

Az, hogy mindezek ellenére én most mégis leírom Nektek, hogy KÖSZÖNÖM, nos, az csakis azért van, mert bűnös, gyarló ember vagyok és mert most; még mindig az élmények hatása alatt egyszerűen nem jut megfelelőbb szó az eszembe!

Köszönöm, elsősorban azt a szeretetet, melyet a résztvevők és a szolgálók felé sugároztatok! Azt az imahátteret, mely mint egy inkubátor borult alkalmunkra, s védte azt az ördög minden ármánykodásától! Köszönöm azt a 133.000-Ft.-ot, mely gyülekezetük hozzájárulása volt az alkalomhoz! Köszönök minden áldott odaszánást!

Biztos vagyok benne, hogy a püspökszentlászlói cursillo minden résztvevő számára fundamentumot, támpontot; csodálatos első három napot jelentett a folytatáshoz, az örök negyedik naphoz! És nekünk, alázatos szolgáknak újabb megerősítést, ahhoz, hogy a cursillo, a szolgálat életünk talán legfontosabb része legyen; maradjon!

Isten áldását kérve életetekre, további szolgálataitokra; testvéri öleléssel:

Mészáros Gábor

ÁB SDG DC