2015. november 2.

Sztárai kupa

 

  

Sztárai kupa

   A Sztárai kupa 2015. október 17-én, szombaton 10 órai kezdettel került megrendezésre Pálfán. A pálfaiak a parókián nagy szeretettel, finom kaláccsal és teával vártak bennünket. A vendégeket a pálfai tiszteletes asszony, Eta néni köszöntötte, majd imát mondott, ezután pedig közösen énekeltünk.

   Több településről érkeztek közel százan a gyerekek, tanáraik és szüleik. A gyerekek 10 fős csapatokat alkottak, a mi csapatunknak a vezetője én lettem, csapatnevünk ez lett: Paksiak!!! A rendezvény témája a TEREMTÉS volt. A gyereknek 7 állomáson kellett megjelenni, ahol játékos, ügyességi, logikai feladatok vártak a csapatokra. Nekem a legjobban az a feladat tetszett, amikor a fényt tükrök segítségével le kellett vezetni a parókia pincéjébe, ahol el kellett olvasni egy „aranymondást”. A várakozás ideje alatt énekeltünk és egy álomsuli tervrajzát készítettük el. Az utolsó állomás a templomban volt, ahol egy tesztlapot kellett kitölteni.

   Az eredményhirdetésre picit várni kellett, de megérte, mert a győztes csapat, aki a kupát ismételten átvehette, a paksi csapat lett. J

   Köszönjük, hogy egy nagyon szép és vidám napot tölthettünk együtt, és köszönjük a pálfai gyülekezetnek a vendéglátást.

Szeretettel Bartos István (Isti)